These load times are ridiculous!

Feedback, comments, and suggestions for the website
User avatar
rattattoo
Posts: 290
Joined: Mon Feb 10, 2014 9:20 pm

These load times are ridiculous!

Postby rattattoo » Sat Sep 06, 2014 11:00 am

It's now taken almost 5 minutes since I first clicked on the Site Feedback link... and that was just to get as far as being able to type in my post.
30 to 60 second [or more] load times simply suck all the fun out of visiting the site anymore.
I know it's not my computer, or my provider, because I get through to every other site immediately.

User avatar
housil
Moderator
Posts: 4837
Joined: Tue Oct 24, 2006 7:04 am
Location: Germany, Bavaria
Contact:

Re: These load times are ridiculous!

Postby housil » Sat Sep 06, 2014 3:37 pm

Kman is still "dealing" with the provider, that denies any issues... :cry:

User avatar
kman
Site Admin
Posts: 4223
Joined: Thu Jan 13, 2005 8:07 pm
Location: Charlotte, NC
Contact:

Re: These load times are ridiculous!

Postby kman » Sat Sep 06, 2014 6:12 pm

The site seems to be back now. There are definitely "slowness" issues that I'm trying to work with my hosting provider on...but in this case, it was a different problem entirely - the entire server was locked up and nothing was responsive at all.

But it's fixed for now...at least, we're back to "a little slow" vs. "unusuably slow". :-(

User avatar
housil
Moderator
Posts: 4837
Joined: Tue Oct 24, 2006 7:04 am
Location: Germany, Bavaria
Contact:

Re: These load times are ridiculous!

Postby housil » Sun Sep 07, 2014 5:50 am

You are right - and thank you for your never ending efforts in this - it´s back to "regular slow speed" :mrgreen:

Nah - responding times of the page are great over here, far far away.

User avatar
Norton
Posts: 539
Joined: Sat May 31, 2014 11:50 am
Location: The Old Dominion

Re: These load times are ridiculous!

Postby Norton » Sun Sep 07, 2014 11:24 am

Working good for me right now What did they do?
Change a tube?
Move the Antenna?
Put some oil in the gears? :D

User avatar
rattattoo
Posts: 290
Joined: Mon Feb 10, 2014 9:20 pm

Re: These load times are ridiculous!

Postby rattattoo » Sun Sep 07, 2014 9:36 pm

9:30pm EST & on-- 5 minutes and 23 sec to get this far, starting with a direct link to the forum index.
Auto log-in checked off yesterday failed, so that added 1.45.

DL test shows 18.31Mbps for my provider.

User avatar
Bypah
Posts: 1628
Joined: Mon May 26, 2008 8:44 pm
Location: Oklahoma, Tornado alley

Re: These load times are ridiculous!

Postby Bypah » Sun Sep 14, 2014 2:36 pm

BIG BROTHER!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:
"Live long and prosper..."


Return to “MREInfo Site Feedback”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest